facebook
De goden zijn gek geworden: The Gods Must Be Crazy - CraveBooks

De goden zijn gek geworden: The Gods Must Be Crazy

By Tiger Rider

$2.99 (Please be sure to check book prices before buying as prices are subject to change)

: Van de bakermat van het communisme tot de catacomben van het kapitalisme (The Gods Must Be Crazy! ... to Catacomb of Capitalism) (Dutch Edition)

We zijn halverwege de wedstrijd, Amerika!

Ay Yi Yai Yi! We zitten midden in de Nieuwe Wereld Orde!

Rijken komen op, raken in verval en vallen. De geschiedenis is getuige geweest van deze cyclus met de Romeinen, de Ottomanen en de Britten. Ze zijn allemaal omgevallen en als we niet oppassen, zullen de VS de volgende zijn.

Veel van de ondernemingen van vandaag zijn een stelletje schuldenverslaafde, extreme financiële ingenieurs-kikkers die spartelen in lauwe slangenolie. Helaas zullen velen hun ondergang vinden in de klauwen van de aasgieren van het intellectueel eigendom.

Als we onze troefkaarten niet goed uitspelen, zal het volgende vraatzuchtige rijk - het Middenrijk van China - ons verteren; ze zullen hun loopjongens sturen om de rekeningen te innen van de VS en meer dan honderd andere landen, die ze economisch en digitaal hebben gekoloniseerd sinds de economische tsunami van 2008 door middel van de "Belt and Road Initiative" (BRI) en de opvolger, de "Digital Silk Road" (DSR) .

"Make Enterprise Great Again" graaft in de fundamenten van het kapitalisme enonderzoekt de idealen, triomfen en tijdgeest van de Roosevelt-jaren om "Beter terug te bouwen" - en om ons te redden van het naderende Vierde Rijk.

ASIN: B09KRGLWXK

Book Length: 150-320 Pages

T

Tiger Rider

Author